Monday, 13 August 2007

Order for last weekend

Last weekend balik Kedah and dpt call dari Weeda nak order cupcake utk Haify. Cupcake chocolate with topping for 30 pcs by Monday.. alamak.. last minute order... so decided baked the cake kat AS and bawak balik KL. Arrived KL around 10.15 malam , 10.30 start buat topping... nasib baik sempat... and puas hati sbb they really love it..

Thanks a bunch Weeda for your order..


























Malam tu jugak buat kek pisang utk Aci NS dan member kat office. Sambil tuh buat Kek Gula hangus for Amy. (sbb nak cepat gula hangus tuh tak hitam sangat..) Amy, I will redo your order by this week ok.

4 comments:

Anonymous said...

I nak order puding roti caramel jgn bubuh mix fruit ekekekekk n sos dia nak rasa oren ekk ekkekekekek..bole customise order---Amy

Lyza said...

ok Amy, I masukkan order you for this weekend. So soryy, Malam nie dah tak sempat sbb bnyk order.. thnks ya

Anonymous said...

kek gula hangus ni camna rupa? boleh bg gambar tak?

aku yg rasa tak pernah tengok kek gula hangus..
-juli.

somebody said...

酒店經紀,

禮服酒店上班,

酒店小姐,

便服酒店經紀,

酒店打工,

酒店寒假打工,

酒店經紀人,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工經紀,

制服酒店經紀,

專業酒店經紀,

合法酒店經紀,

酒店暑假打工,

酒店兼職,

便服酒店工作,

酒店打工,

制服酒店經紀,

酒店經紀,